Català | Castellano | English   


Projectes d'Enginyeria Elèctrica, Renovables i Eficiència Energètica
Proyectos de Ingeniería Eléctrica, Renovables y Eficiencia Energética

FORMACIÓ I INVESTIGACIÓ EN L’ÀMBIT ELÈCTRIC I ENERGÈTIC barcelona

SERVEIS

En l’àmbit formatiu Classe A està lligada al Departament d’Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), aportant l’experiència del sector Universitari en les seves tasques de formació i desenvolupament de plans formatius adaptats a las necessitats de les empreses del sector.

Classe A s’interessa de forma activa per el desenvolupament de programes de I+D amb col·laboració amb la universitat i en la formació i difusió en matèria d’eficiència i us racional de l’energia.

Classe A ofereix formació orientada als sectors públics i privats en matèria elèctrica, estratègies d’estalvi d’energia, eficiència energètica i energies renovables. També s’ofereix jornades de conscienciació social per l’ús racional de l’energia i la presentació d’un manual de bona conducta energètica, adaptant sempre els continguts a les necessitats reals dels nostres clients.Serveis
FORMACIÓ I INVESTIGACIÓ EN L’ÀMBIT ELÈCTRIC I ENERGÈTIC

Formació i difusió orientades al sector públic i privat en matèries elèctriques, estratègies d’estalvi, eficiència energètica i energies renovables.

FORMACIÓ I INVESTIGACIÓ EN L’ÀMBIT ELÈCTRIC I ENERGÈTIC:

• Cursos de formació
• I+D amb col·laboració amb la UPC

 

SERVEIS

EMPRESA

CONTACTE


 
   

Telèfon/Fax: 932 892 949 | Email: classea@enginyeria-classea.cat

c/ Casanova 27 - 2º 3ª
08011 BARCELONA