Català | Castellano | English   


Projectes d'Enginyeria Elèctrica, Renovables i Eficiència Energètica
Proyectos de Ingeniería Eléctrica, Renovables y Eficiencia Energética

Enginyeria Energètica Classe A
 
Empresa
ENGINYERIA ENERGÈTICA CLASSE A

Política Energètica

Enginyeria Classe A S.L.P. és una empresa d’enginyeria i assessoria tècnica del sector elèctric i energètic, especialitzada en la redacció de projectes elèctrics, energies renovables i eficiència energètica. Classe A també desenvolupa treballs d’assistència tècnica en obra, assessoria tècnica dins del camp energètic així com certificacions energètiques d’edificis.

Gràcies als coneixements de l’equip tècnic dins del camp energètic, s’ofereix al client un servei de qualitat, desenvolupant projectes competitius i innovadors. Som una enginyeria capaç de resoldre problemes amb criteris d’eficiència, estalvi i ús racional de l’energia, disminuint els costos inicials i els costos energètics associats al funcionament de la instal·lació.

Classe A s’interessa de forma activa per programes de I+D amb col·laboració amb les universitats, amb l’objectiu de que tots els avanços en matèria energètica es traslladin de forma ràpida i eficaç a tots els projectes en desenvolupament.

Classe A esta formada per enginyers tècnics industrials especialitzats en enginyeria elèctrica amb formació complementaria en energies renovables, gestió energètica i eficiència energètica en els edificis.

Classe A ofereix els seus serveis a clients finals, ja siguin de l’àmbit públic, privat o professional, treballant en projectes sobre plànols o millorant instal·lacions existents amb estudis exhaustius de les necessitats reals per a cada un dels casos.


       ALGUNES Empreses i institucions que ja han confiant en nosaltres

cobra instalaciones zoo Barcelona Aena IBM BSM FInques amat mas clientes

 

SERVEIS

EMPRESA

CONTACTE


 
   

Telèfon/Fax: 932 892 949 | Email: classea@enginyeria-classea.cat

Oficina Comercial:
c/ Casanova 27 - 2º 3ª
08011 BARCELONA